dinsdag 29 november 2011

marktplaats link

ik ben begonnen met het plaatsen van mijn hobby spullentjes op marktplaats,kom gezellig een keertje kijken misschien zit er wel iets voor je bij,de voorraad zal in de loop der dagen toenemen,maar het begin is gemaakt



http://hobby.marktplaats.nl/stempelen/507946150-3-setjes-eline-baby-stempels.html?return=eJwFwdsJgDAMAMBdOkCrIH6kiLMEDDb0YWiiUMTdvUOY4WWYosK6gKsjJjOBEB7q%2BRJqvmLPJgXR1LcSbqWOR%2BUW6vCSZLchtBVW43aqi98Pmwgdxw%3D%3D&df=1

donderdag 17 november 2011

debbie gaat grotendeels stoppen met de hobby

door een heel ingrijpend voorval in mijn leven waardoor al mijn inspiratie met de noorderzon vertrokken is heb ik besloten om te stoppen met de hobby.ik zal niet met alles stoppen maar ik ga wel van een hobbykamer naar een hobby buro.

mijn kleine jongen is net uit het ziekenhuis wat allemaal heel dramatisch is geweest en onverklaarbaar en nu moeten we met revalidatie erop hopen dat ik mijn jongen weer terug krijg zoals hij was.

daar gaat al mijn energie en kracht in zitten en zoals vele moeders zullen hebben gaat het met je kind goed dan gaat het met jou ook goed.
binnenkort zal ik een hoop advertenties gaan plaatsen op marktplaats of in me eigen webwinkel en misschien zit er iets voor je bij.zodra ik een link heb zal ik hem ook plaatsen.

ik ga niet helemaal stoppen met de hobby hoor want me copics en me cuttlebug zijn me heilig maar voorlopig zal er weinig uit mijn handen gaan komen de komende tijd.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...